| EEN ADVIES, DESIGN EN STYLING BUREAU |

Het Stylingbureau is opgericht om mooie, unieke en inspirerende interieurs te creëren.

Daarnaast delen wij de laatste trends en leuke informatie over interieurs en lifestyle. Hopelijk krijg je zo al leuke ideeën.

Heb je hulp nodig bij het maken van je droom interieur, neem dan contact op met mij.

 

Liefs, Randy

 

 

 

OVER MIJ

 

Interieuradvies voor je woning nodig?

Het Stylingbureau helpt je graag verder met je droom interieur. Ik help je om je interieur ‘eigen’ te maken; een woonstijl en sfeer die echt bij je past. Maar vooral een mooi en uniek interieur waarbij je je thuis voelt!

Altijd op maat en passend voor jou! Voor zowel een kort interieur advies, moodboards of een geheel uitgewerkt plan staan wij voor u klaar.

MEER INFORMATIE & PAKKETTEN


| HORECA STYLING | ‘Van idee tot realisatie’

Horeca styling begint bij de wortels van het bedrijf. Wij gaan graag met je in gesprek om je horeca onderneming een eigen ‘handtekening’ te geven.

Het mooi maken van uw onderneming waar uw klanten zich welkom voelen, elk interieur op maat!

MEER INFORMATIE

Van idee tot realisatie

HORECA STYLING

Horeca styling begint bij de wortels van het bedrijf. Wij gaan graag met je in gesprek om je horeca onderneming een eigen ‘handtekening’ te geven.

MEER INFORMATIE

“BE INSPIRED”

[fusion_portfolio layout=”grid” picture_size=”auto” text_layout=”default” grid_box_color=”” grid_element_color=”” grid_separator_style_type=”” grid_separator_color=”” columns=”” column_spacing=”” portfolio_masonry_grid_ratio=”” portfolio_masonry_width_double=”” one_column_text_position=”below” equal_heights=”no” number_posts=”%