Van idee tot realisatie

HORECA STYLING

Horeca styling begint bij de wortels van het bedrijf. Van de start van een onderneming tot en met concept en toekomstvisie, alle ins en outs willen wij weten én ervaren. Want een goede styling begint bij een goed verhaal. Net zoals een eerste indruk begint bij een eerste aanblik. Het Stylingbureau hecht dan ook veel waarde aan een goede entree die uitnodigt naar meer…

Het Stylingbureau voorziet een horecabedrijf niet alleen van een nieuwe inrichting of interieur, Het Stylingbureau levert een verrassende signature waarmee een horeca- onderneming zich op krachtige wijze kan onderscheiden. Door onze bouwkundige achtergrond kunnen wij onze klanten tijdens het gehele proces begeleiden. Of het nu om horeca interieuradvies gaat, een horeca restyling of een geheel nieuwe horecaonderneming gaat, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

NEEM CONTACT OP

Horeca interieurontwerp

Een goed interieurontwerp begint met een goed gesprek. Aan de hand daarvan ontvangt u een moodboard. Na een nieuwe sparringronde werken wij toe naar een compleet boekwerk. Plattegronden, kleuren, materialen, meubels, verlichting, eventueel aangevuld met een 3D ontwerp; Het Stylingbureau overhandigt een totaalbeeld. Concept, sfeer en uitstraling; wensen worden zichtbaar.

Volg mij!