1
3
Horeca styling - Het Stylingbureau

HORECA STYLING

‘ Van idee tot realisatie’ 

Horeca styling begint bij de wortels van het bedrijf. Van de start van een onderneming tot en met concept en toekomstvisie, alle ins en outs willen wij weten én ervaren. Want een goede styling begint bij een goed verhaal. Net zoals een eerste indruk begint bij een eerste aanblik. Het Stylingbureau hecht dan ook veel waarde aan een goede entree die uitnodigt naar meer …

Het Stylingbureau voorziet een horecabedrijf niet alleen van een nieuwe inrichting of interieur, Het Stylingbureau levert een verrassende signature waarmee een horeca- onderneming zich op krachtige wijze kan onderscheiden. Door onze bouwkundige achtergrond kunnen wij onze klanten tijdens het gehele proces begeleiden. Of het nu om horeca interieuradvies gaat, een horeca restyling of een geheel nieuwe horecaonderneming gaat, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

HORECA INTERIEURONTWEP

Een goed interieurontwerp begint met een goed gesprek. Aan de hand daarvan ontvangt u een moodboard. Na een nieuwe sparringronde werken wij toe naar een compleet boekwerk. Plattegronden, kleuren, materialen, meubels, verlichting, eventueel aangevuld met een 3D ontwerp; Het Stylingbureau overhandigt een totaalbeeld. Concept, sfeer en uitstraling; wensen worden zichtbaar.

HORECA CONCEPT en REALISATIE

Tot in de details een concept uitwerken, dat is Het Stylingbureau. Voor een startende (horeca)ondernemer of voor een bestaande zaak die toe is aan en nieuw concept, Het Stylingbureau zorgt voor herkenning en erkenning van elk bedrijf. En dan die stap verder, van concept naar realisatie; ook daarin neemt Het Stylingbureau de regie. Wij willen naast een mooie styling ook daadwerkelijk uw onderneming een impuls geven; wij analyseren uw onderneming en uw doelgroep, dit om een beter concept neer te zetten wat ook meer klanten kan opleveren. Het concept wordt tot in detail uitgewerkt!

Om de juiste stappen te kunnen zetten, heb je de juiste partners nodig. Het Stylingbureau werkt met vaste partijen die staan voor het leveren van kwaliteit. Van behangwerk tot wandbekleding, van schilderwerk tot een stoffeerdersklus, het Stylingbureau werkt zeer budget- en plangericht voor een optimaal en hoogwaardig resultaat.

Heeft u een restaurant, een cafe, een koffiezaak, of een grotere horecaonderneming; wij gaan graag voor u aan de slag!