1
2
Bedrijfs en kantoorstyling - Het Stylingbureau

INTERIEUR STYLING

Bedrijfsstyling en woningstyling

Een interieur dat aansluit bij uw bedrijf? Wij weten uw concept en wensen door te voeren in een mooi passend interieur.

Een interieur dat aansluit bij uw woonwensen. Voor zowel een kort interieur advies, moodboards of een geheel uitgewerkt plan staan wij voor u klaar.

INTERIEURADVIES

Een goed interieurontwerp begint met een goed gesprek. Aan de hand daarvan ontvangt u een moodboard. Na een nieuwe sparringronde werken wij toe naar een compleet boekwerk. Plattegronden, kleuren, materialen, meubels, verlichting, eventueel aangevuld met een 3D ontwerp; Het Stylingbureau overhandigt een totaalbeeld. Concept, sfeer en uitstraling; wensen worden zichtbaar.

CONCEPT en REALISATIE

Tot in de details een concept uitwerken, dat is Het Stylingbureau. Voor een startende ondernemer of voor een bestaande zaak die toe is aan en nieuw concept, Het Stylingbureau zorgt voor herkenning en erkenning van elk bedrijf. Ook voor de particulier die mooie woonwensen heeft kunnen wij tot in detail uw wensen werkelijkheid maken.

Het Stylingbureau neemt indien gewenst ook de regie voor de uitvoering. Om de juiste stappen te kunnen zetten, heb je de juiste partners nodig. Het Stylingbureau werkt met vaste partijen die staan voor het leveren van kwaliteit. Van behangwerk tot wandbekleding, van schilderwerk tot een stoffeerdersklus, het Stylingbureau werkt zeer budget -en plangericht voor een optimaal en hoogwaardig resultaat.