1
3
Horeca styling - Het Stylingbureau

RECENSIES

Wilt u ook een recensie schrijven over ‘Het Stylingbureau’?

Randy ken ik eigenlijk al mijn hele leven. Niet als vriendin, en ook niet als gemeenschappelijk kennis. Maar gewoon vanuit de omgeving waar ik altijd heb gewoond. De laatste jaren is Randy klant bij ons bedrijf. Ik wist dat ze als projectmanager werkte voor een groot bedrijf maar dat dit inhield dat zij een project kan leiden van bouw tot aan eindstyling, dat wist ik niet.

Toevalligerwijs raakte wij enige maanden geleden in gesprek over de aankomende verhuizing van mijn bedrijf. Ik vertelde dat ik best op zag tegen de verbouwing, het maken van een plan betreft de inrichting e.d. Niet omdat ik dit niet leuk vind maar omdat dit een tijdrovende klus is. En gezien de groei van ons bedrijf keek ik uit naar een nieuwe locatie maar niet naar al het werk erom heen.

Een week later zat ik met Randy om tafel en het bleek eigenlijk direct dat zij een behoorlijke expertise in huis heeft om een compleet project te leiden. Uiteraard zitten daar kosten aan verbonden. Echter de tijd die ik hierdoor heb bespaard heb, kon ik mij richten op het doorgroeien van ons bedrijf. Natuurlijk ben ik nauw verbonden geweest, echter het grove werk is ons totaal uit handen genomen. En dit heeft mij bergen met werk gescheeld.

Het leukste waren de meetings met Randy. Alles was tot in de puntjes uitgewerkt. Ik hoefde alleen onze ideeën over de ontwikkeling van ons bedrijf uit te leggen en te vertellen wat wij mooi vinden.

Randy wist dit zonder moeite en met zeer innovatieve ideeën uit te werken.

Ben je van plan te gaan verhuizen, zakelijk of prive? Of dit nu met verbouwing of zonder is. Dan kan ik jullie Het Stylingbureau van harte aanbevelen. Randy weet echt waar ze over praat en voelt feilloos aan wat voor sfeer en indeling er belangrijk is op de nieuwe locatie.

Wellicht moeten wij over 5 jaar wel weer verhuizen, met of zonder verbouwing. Echter dan twijfel ik er niet aan om het Stylingbureau weer in de arm te nemen!

SuzanneEigenaresse BiocareBiocare Products