Ondernemen vanuit een passie, dat heb ik tot stand weten te brengen met Het Stylingbureau. Daarnaast heb ik mij de laatste tijd meer verdiept in duurzaamheid en circulariteit. Dit vanuit mijn rol als projectmanager in de woningbouwontwikkeling. Mijn drive om hier wat mee te doen komt steeds sterker naar voren, zowel als projectmanager en als interieurstylist. De uitputting van de grondstoffen, de Co2 uitstoot die drastisch verminderd moet worden om opwarming van de aarde tegen te gaan. Al deze vraagstukken raken mij..

Om een bijdrage te kunnen leveren aan duurzaamheid, biobased materialen en circulariteit ben ik mij hierin verder gaan verdiepen. Ik kom zoveel mooie materialen tegen, zoveel wat we meer kunnen doen voor een duurzaam interieur. Allereerst ga ik de definities verder uitwerken, uiteraard met de visie vanuit Het Stylingbureau. 2019 wordt daarom voor mij een duurzaam jaar, een jaar waarin ik duurzame materialen en duurzame stylingtips met jullie wil delen.

voor vragen kunnen jullie mij altijd mailen: randy@hetstylingbureau.nl