Particulier

VASTGOED STYLING

Vastgoed stylen is een woning stylen en fotograferen om een zo goed mogelijk verkoop resultaat te behalen. U kunt er zo voor zorgen dat u uw woning zo mooi mogelijk presenteert en onderscheidt van andere te koop staande woningen. Het Stylingbureau creëert voor u een zo neutraal mogelijk interieur zodat kopers een goede eerste indruk krijgen. Een eerste indruk maak je maar één keer!

Het Stylingbureau heeft eventueel wat decoratie in huis om de woning op een neutraal mogelijk manier in te richten, ook voor leegstaande woning kunnen wij de inrichting met meubels verzorgen om de verkoopt te bevorderen en een zo hoog mogelijke waarde te creëren.

NEEM CONTACT OP

Zakelijk

VASTGOED STYLING

Makelaars | projectontwikkelaar

Het Stylingbureau verzorgt voor u de presentatie van de gehele woning. De styling en fotografie van de woning zorgen voor een mooie presentatie van de woning en van uw website/brochure. Eventueel kunnen er 3D impressies worden gemaakt om een gewenst resultaat te laten zien van een (gedateerde) woning.

Het Stylingbureau is gespecialiseerd in de gehele styling, dus ook het inrichten van modelwoningen staan wij voor u klaar. Daarnaast kunnen wij voor potentiële kopers een stylingplan maken voor hun toekomstige woning. Veel kopers vinden het moeilijk om door een casco woning heen te kijken, ze weten niet wat er op hun afkomt bij de koop van een nieuwbouw woning. Het Stylingbureau helpt hier graag bij. Voor u als ontwikkelaar kan dit de verkoop bevorderen, voor de kopers is het ontzorgen. Door middel van een “custom made” interieur 3D impressie met de mogelijkheid van VR kunnen de kopers al in hun toekomstige woning lopen.

NEEM CONTACT OP

Vastgoed styling

Tekst

Volg mij!